Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde

Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde
YAŞAM 15.11.2024 14:23:24 309 0

İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinin hazırladığı yeni tarifler, Starbucks'ın raflarına taşınacak.

İSTANBUL (İGFA) - Starbucks, Özyeğin Üniversitesi iş birliğine gitti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinden Zeynep Demirel’in Kardan Adam Profiterol; Beşir Çalışkan, Şimal Soysal ve Ecesu Soyaslan’ın ise Yeni Yıl Tartı tariflerini menüsüne ekledi. Starbucks 3 yıldır sürdürdüğü bu iş birliği ile gençlerin yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkarmalarına destek oldu.

Genç şeflerin özgün lezzetlerini misafirleriyle buluşturan marka, gençlerin sınırsız hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için de alan açan firma, bu iş birliğiyle sadece gastronomi alanında değil, gençlere ilham veren bir kuruluş oldu.

Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

Ankara'da “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” paneli

Keçiören’de üniversiteli Trabzonsporlulardan coşkulu horon festivali

Malatya Arguvan'da MASKİ'den 114,6 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Halk Ozanı Ali Kızıltuğ, Keçiören’de türkülerle anıldı

Ankara Keçiören'de Okan Çağan Parkı açıldı

Bilecik Valisi Sözer’den Gazi Halil Er’e anlamlı ziyaret

Emine Erdoğan'dan Sierra Leone'ye mesaj

ASKİ'den Çamlıca Barajı'na yüzer su pompası

EGO eşyalarını unutan Ankaralıları bekliyor

PTT'den 185'inci yılına özel sergi

Polislerin üzerine araç sürdü, tutuklandı

PTT'den 185. yıla özel sergi

Otizmli bireyler için Ankara’da Bursa çıkarması

Ankara Keçiören’de Ordu rüzgarı esti

EDU-CARE II Projesine Kadın İstihdamını Destekleyen Ödül